Ženske terapije

 

MEDEROTERAPIJA


Edinstvena tehnika masaže z najhitrejšimi in najbolj učinkovitimi rezultati. Pogosti gibi s hitrimi pritiski sežejo globoko v kožo in aktivirajo celice od znotraj.

⦁ Aktivira limfni sistem
⦁ Razgradi celulit
⦁ Tonizira in zategne kožo
⦁ Učvrsti stegna in zadnjico


Več…

 

ANTICELULITNA MASAŽA

To je tehnika masaže z hitrimi in najbolj učinkovitimi rezultati. Hitri gibi dosežejo globoko v kožo in aktivirajo celice od znotraj. Pri tej tehniki se uporabljajo ventuze ter krtačka za spodbujevanja pretoka krvi in limfe.

⦁ Pospeši limfni sistem in razgradi celulit
⦁ Povečuje proizvodnjo kolagena
⦁ Zgladi nagubano kožo
⦁ Učvrsti stegna in zadnjico


Več…

 

MASAŽA ZA NOSEČNICE


Masaža med nosečnostjo je v zadnjih letih zelo priljubljena. Prvotno je bila omejena na skupine žensk, ki so bile naklonjene alternativnim terapijam. Zdaj pa je to veljavno in uporabno sredstvo za zmanjšanje nelagodja med nosečnostjo.
Ta vrsta masaže je prilagojena za noseče ženske, intenziteta in tehnika je primerna nosečnicam. Poskrbimo za udobje in dobro počutje ženske. Ta masaža se izvaja od 3 do 8 meseca nosečnosti.


Več…

 

 

ROČNA LIMFNA DRENAŽA


Limfna masaža se običajno imenuje manualna limfna drenaža. Limfna drenaža je nežno, ritmično masažno zdravljenje, ki ga izvaja posebej usposobljen terapevt za limfno masažo, ki spodbuja kroženje limfne tekočine po telesa. To pomaga hitro pospešiti odstranjevanje odpadnih snovi in toksinov iz počasnega limfnega sistema. Limfna masaža lahko pomaga tudi pri preprečevanju otekanja po poškodbi ali operaciji. Prav tako naj bi zagotovili veliko spodbudo za vaš imunski sistem.

Več…

Close Menu
Call Now ButtonNaroči se