Vakumska terapija

Koža naravno odvaja odmrle kožne celice tako, da se odstrani vrhnja plast in se začne luščiti. Z vakumsko terapijo pa koži pomagamo odtranjevati odmrle delce kože in s tem odpreti pore za nadaljne terapije.

Vakumska terapija se izvaja z ventuzami, z rahlimi in čvrstimi gibi se odpre pore ter očisti kožo po celem telesu (po želji lahko tudi lokalno). Uporablja se manjša količina čistega olja, brez vsakršnih dodatkov ter dišav, saj na ta način kožo popolnoma očistimo. 

Priporočljivo je temeljito očistiti kožo pred začetkom masaže, saj s tem dosežemo, da zdravilna olja prodrejo v pore in jih tako telo lahko aktivno izkoristi. (različna olja se lahko dodaja, glede na vaše težave ter želje).

Vsekakor pa se prečiščevanje kože priporoča tudi kot samostojna terapija. S tem omogočimo, da telo lažje izloča strupe in toksine iz telesa, prav tako pa omogočimo koži, da ponovno zadiha. 

Priporočljivo je narediti 3 do 6 tretmajev v razmiku enega tedna za popolni učinek. Če je terapija namenjena globljemu prečiščevanju (mozolji, ogrci, …) pa je potrebno nekaj več tretmajev. Za vzdrževanje lepe in svilnate kože je dovolj nekajkrat letno.

Učinki:

⦁ Odstrani odmrle kožne celice

⦁ Odpira pore

⦁ Prečiščuje kožo

⦁ Pomaga svežim kožnim celicam priti na površje

⦁ Sredstva,ki se nanašajo po terapijo lažje prodrejo v kožo

⦁ Izboljša se prekrvavitev ter limfni obtok

⦁ Kožne celice pridobijo kisik

⦁ Boljši izgled kože

 

Vakumska terapija deluje bolj globinsko kot pilingi.

Close Menu
Call Now ButtonNaroči se