Sprostitvene masaže

 

KLASIČNA MASAŽA (Švedska masaža)

Švedska masaža je način terapije, ki pride na misel večini ljudi, ob misli na masažo. Eden glavnih ciljev švedske masaže, ki se danes izvaja kot najbolj znana vrsta masažne tehnike, je sprostitev celotnega telesa. To se doseže z gnetenjem mišic z dolgimi drsnimi in čvrstimi gibi. Toda švedska masažna terapija presega sprostitev. Je izjemno koristna za povečanje nivoja kisika v krvi, pospeševanje limfnega pretoka, zmanjšanje mišičnih toksinov, izboljšanje cirkulacije in prožnosti ob zmanjševanju napetosti.

Več…

 LOMI LOMI MASAŽA (Havajska masaža)

Lomilomi je havajska masaža, ki je bila ustvarjena kot prestižna masaža. Je celostna masaža, koristna za številne bolezni in za povečanje duhovne energije ter osebne moči. Izvaja se s čvrstimi prijemi ter dolgimi ritmičnimi gibi, ki neprekinjeno potekajo čez celotno telo.


Več…

 


MASAŽA Z BAMBUSOVIMI PALICAMI

Je topla sproščujoča masaža, ki bo vaše čute vzbudila na inovativen način in vas popeljala v sproščeno stanje.
⦁ Spodbudi krvni in limfni obtok
⦁ Doseže globlje v mišično tkivo
⦁ Je unikatna in drugačna terapijaVeč…

 MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Je zelo prijetna in sprostitvena masaža. Z vključeno blago aromaterapijo in toplimi prijemi, se bodo sprostile vse mišice v telesu, prav tako pa tudi misli. Tajski Herbal Poultice se že stoletja uporablja kot zdravilo za razstrupljanje. Ima nešteto koristi za telo in se pogosto uporablja za pomoč pri bolečinah v mišicah in mehkih tkivih.


Več…

 MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI


Masaža z vročimi kamni je starodavno zdravljenje z dodatkom toplote. Gladki vulkanski kamni, ki se segrevajo z vodo, so premišljeno postavljeni na telo na ključnih točkah – z ali brez pritiska – za popolno sprostitev in lajšanje bolečin.


Več…

Close Menu
Call Now ButtonNaroči se