Mederoterapija

Masaža Maderoterapija je tehnika odstranjevanja celulita, ki vključuje vrsto ponavljajočih gibov, ki se ponavljajo z uporabo različnih lesenih elementov. Te so različnih velikosti in oblik, tako da se prilegajo vsakršnemu tipu telesa.

Pri uporabi teh lesenih elementov na problematično območje se stimulira limfni sistem telesa, s čimer se osvobajajo nabrani toksini, maščobe in celulit. Trdovratni žepki celulita se razlomijo v majhne koščke, izbokline na koži pa se zmanjšajo in omogočajo izravnavo “pomarančne lupine”.

Cilj mederoterapije je odstraniti maščobo, ki se nabira v različnih delih telesa, kot so boki, stegna in trebuh. Ta vrsta masaže aktivira mikrocirkulacijo na tretiranem območju in odpravlja zadrževanje vode. Uporablja se tudi za oblikovanje in utrjevanje zadnjice. Praksa je pokazala, da je anti-celulitna terapija z lesom veliko bolj učinkovita od tradicionalne anticelulitne masaže.

Lesna terapija okrepi razgradnjo maščobnega in vlaknatega celulita, tako da ga lahko naravno odstranimo z drugimi toksini. Ta tehnika uporablja ponavljajoče se gibe z različnimi lesenimi instrumenti za manipulacijo ciljnih področij mišic, maščob in celulita, kar spodbuja limfni drenažni sistem, da odstrani nepotrebno vodo, maščobo in toksine iz telesa. Za dosego želenih rezultatov je potrebna serija 10-15 obdelav.

Pozitivni učinki:

⦁ Naravna in varna terapija

⦁ Pospeši celoten metabolizem ter krvni in limfni pretok

⦁ Odvaja odvečno vodo in toksine iz telesa

⦁ Zmanjšuje nakopičeno maščobo, odstranjuje celulit, zmanjšuje gube

⦁ Tonizira in zategne kožo

⦁ Otrdi zadnjico in stegna ter definira roke in noge

⦁ Spodbuja nastajanje elastana in kolagena

 
Svetujemo še ogled anticelulitne masaže.
Close Menu
Call Now ButtonNaroči se